Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Werken bij Zomerdam

uniek in de wereldZomerdam Produktidentificatie is een relatief kleine onderneming die vooral actief is met het ontwikkelen en leveren van klantspecifieke oplossingen voor productidentificatie (etiketteersystemen, uitprijssystemen) en productinspectie (controleweegsystemen, metaaldetectiesystemen, röntgeninspectiesystemen, barcode-controlesystemen).

De belangrijkste markt is de vers verpakte levensmiddelenmarkt. Andere markten zijn drank- en genotmiddelen, chemie, cosmetica en farmacie. Zomerdam bedient een niche deel van een grote markt met wereldwijde spelers.

Made in Holland

Eigen engineering en productie vormt een unieke situatie: in eigen hand, in eigen land. Dit heeft onder andere geresulteerd in een groot aantal klantspecifieke oplossingen en machines. Daarnaast ontwikkelt Zomerdam ook de software voor de besturing van de systemen met een zeer grote nadruk op bedienings- en gebruiksgemak. Zomerdam heeft door haar werkwijze een unieke positie in de markt.

De medewerkers beschikken over vele jaren ervaring in de branche en zijn daardoor in staat de vraagstelling van de klant duidelijk in kaart te brengen. Het team zoekt keer op keer naar de juiste oplossing voor vraagstellingen van de diverse klanten.

Vacature allround servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een ALLROUND SERVICEMONTEUR. Je zult je gaan bezighouden met serviceverlening; storing-zoeken; uitleveren en instrueren van gebruikers. Daarnaast speel je een actieve rol tijdens de eindmontage van de systemen; incl. het (mede) ontwerpen van besturings-kasten en machinebesturingen.

Onderdeel van deze functie is het jezelf en de onderneming op een juiste en correcte manier aan klanten presenteren. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en bij klanten. De standplaats is Velp, gemeente Grave.

Ben jij iemand die:

  • Als team-player onze producten naar een (nog) hoger plan kan tillen?
  • Zichzelf kent als een ondernemende, creatieve en zelfstandig opererende technicus.
  • Beschikt over een ruim MBO werk- en denkniveau en heb je een technische achtergrond waardoor je je thuis voelt in de wereld van machine- en apparatenbouw en industriële processing.
  • Begrijpt dat enige kennis van PLC’s; PC’s; aandrijftechniek; pneumatiek; sensoriek; etc. noodzakelijk is.
  • Bij voorkeur ervaring heeft met weeg- en identificatie-systemen.

Voldoe je aan bovenstaande eisen en heb je een brede kennis en ervaring, dan zien we graag je reactie tegemoet. Reageren op deze vacature kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.