Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Nieuwe eigenaren draaien warm

Zomerdam Produktidentificatie B.V. is overgedragen aan twee nieuwe enthousiaste eigenaren: Erik Eck (53) en Mark Selten (39). Zij nemen het stokje over van Lute Aarsse, die het bedrijf in 1996 oprichtte en het ontwikkelde tot een zeer klantgerichte en technologische topspeler op het gebied van etiketteer- en inspectiesystemen. Lute neemt op 69-jarige leeftijd afscheid van Zomerdam.

(lees verder onder de foto...)

Erik Mark overname Zomerdam
Erik Eck (links) en Mark Selten

Erik en Mark werken al jarenlang samen. Zij hebben in eerdere functies veel ervaring opgedaan in de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie en zijn bekend geraakt met het werken met en de werving van technisch personeel. Erik: “Het is altijd een droom van ons geweest om zelf machines te mogen creëren. Van het bekijken naar de mogelijkheden voor de klant en de eerste ontwerpen op papier, tot uiteindelijk een goedwerkende machine waar niet alleen wijzelf maar ook de klant trots op kan zijn. Dat is wat ons allebei trekt in de machinebouw. Dus toen deze kans op ons pad kwam hebben wij die uiteraard met beide handen aangegrepen.”

De eerste paar maanden van kennismaking met klanten en medewerkers en het eigen maken van de machines zijn voorbij en bevielen erg goed. “We zitten nu helemaal op onze plek”, zegt Mark. “Dat komt voor een groot deel door het enthousiaste, betrokken en kundige team van Zomerdam, de mooie en zeer gevarieerde klanten die we in binnen én buitenland hebben ontmoet en de voor ons gunstige ligging van het bedrijf.”

“Ik ken Zomerdam al een lange tijd”, vervolgt Mark. “Het is een prachtig bedrijf dat al sinds de oprichting uitblinkt in het bieden van innovatieve en flexibele oplossingen en service aan klanten. We maken de machines in eigen huis: Made in Holland. Daar gaan we helemaal niets aan veranderen.” Erik: “Natuurlijk willen we de dingen, waar mogelijk, nog beter en slimmer aanpakken. Bovendien zijn we nog volop bezig met nieuwe ontwikkelingen. Klanten en medewerkers staan daarbij altijd centraal. De lijntjes moeten kort blijven. Techniek is mensenwerk, zo vinden wij.”

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.