Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Service

stempel zomerdamGecertificeerd partner

Certificering

Moet u voldoen aan richtlijnen van bijvoorbeeld HACCP, BRC, IFS of speciale CoP's? Al onze systemen zijn aan te passen aan deze eisen. Wij kunnen u hierover ook adviseren, zodat u voldoet aan deze certificeringen.

Kwaliteitszorg

Onze weegsystemen beschikken over de NMi-toelating. Wij zijn bevoegd technische inspecties uit te voeren op uw weegapparatuur en kunnen eventuele afwijkingen direct herstellen.

Het voordeel voor u is dat wij ook direct eventuele afwijkingen kunnen herstellen. Uw systeem hoeft zo maar een beperkte tijd buiten bedrijf te zijn. Deze technische inspecties kunnen wij voor u uitvoeren bij een reparatie- of onderhoudsbeurt.

Erkend keurder

Daarnaast is Zomerdam ook erkend keurder volgens de NMi-richtlijnen. Zomerdam mag de eerste keuring uitvoeren van niet-automatische en automatische weeginstrumenten. Vooral in het geval van automatische weeginstrumenten scheelt dit veel tijd tijdens de productie. Bovendien mogen we na reparatie van een weegsysteem een herkeuring uitvoeren en opnieuw een verzegeling aanbrengen.

NMI logo

Kennis/knowhow

Zomerdam levert ook de benodigde kennis en knowhow. Wij ontwikkelen, engineeren en bouwen alle systemen zelf, waarbij wij niet afhankelijk zijn van derden. Mede hierdoor kunnen wij snel en flexibel aan uw vraag voldoen. Ook kunnen wij u bij röntgeninspectiesystemen bijstaan bij de risico-analyse conform KEW, de noodzakelijke Toezichthoudend stralingsdeskundige en de verantwoordelijke Coördinerend stralingsdeskundige en opbouw van het KEW-dossier. Wij zijn uniek in onze aanpak. De complete engineering en productie is in eigen handen. Alle systemen van Zomerdam zijn ‘Made in Holland’!

Windows software

De bediening van de systemen kan via een touch panel PC verlopen. Dit is eenvoudig te koppelen aan andere systemen, doordat hoofdzakelijk gebruik wordt gemaakt van vrij in de markt verkrijgbare software. U blijft vrij en bindt zich niet.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.