Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Projecten

Uitprijzen in combinatie met metaaldetectie, E-merkregistratie en etiketteren

Zomerdam ontwikkelde complete, nieuwe uitprijssystemen op basis van vrij in de markt verkrijgbare componenten. Een volledig open systeem met standaard printers (CAB) en bijvoorbeeld Bartender of NiceLabel voor de etikettenopmaak. Dit is nu ook als combi leverbaar.

Dit combisysteem is opgebouwd met als eerste een metaaldetector met reject en opvangbak, gevolgd door de uitprijs-weger. Deze weger wordt ook gebruikt voor E-merk registratie en heeft een oplossend vermogen van 0,5 gram, eveneens met reject en opvangbak. Daarna volgt een actuele printer/applicator voor een boven- en een onder-etiket met tot slot een etiketteerkop voor het aanbrengen van een extra reclame-stikker. Ook voor dit complete systeem geldt: “made in Holland”!

Het complete systeem is geconstrueerd met RVS buis-constructies, heeft één design en wordt compleet door Zomerdam in Nederland geëngineerd en gebouwd. De centrale bediening voor dit systeem gebeurt vanuit een touch panel-pc. Dit is eenvoudig te koppelen aan andere systemen, doordat alleen gebruik wordt gemaakt van vrij in de markt verkrijgbare software. U blijft vrij en bindt zich niet. Uiteraard wordt er voorzien in een geautomatiseerde allergene declaratie. Hierdoor is een combisysteem van Zomerdam compact, clean, hygiënisch en effectief!

Boven- en onder-etiketteersysteem

Een etiketteersysteem of etiketteermachine voorziet uw producten van een etiket, op welke plek u maar wilt. Zomerdam Produktidentificatie kan een etiketteersysteem leveren voor elk gewenst product, verpakking en materiaal. Een etiketteermachine is een belangrijk systeem voor productidentificatie en productinspectie.

Made in Holland

Zomerdam Produktidentificatie is vooral actief met het ontwikkelen, bouwen en leveren van standaard en klantspecifieke oplossingen voor productidentificatie (etiketteersystemen, uitprijssystemen) en productinspectie (controleweegsystemen, metaaldetectiesystemen, röntgeninspectiesystemen, stempel-made-in-hollandbarcode-controlesystemen).

Zowel engineering als productie vindt in eigen hand, in eigen land plaats: 'Omdat wij zelf alles engineeren en produceren, zijn we in staat om heel goed naar een klant te luisteren. Samen met die klant specificeren we een vraagstelling en kunnen van daar uit naar de oplossing toe werken.' 

“Made in Holland” mogen maar weinigen stellen. En geen enkele andere onderneming met zo’n breed pakket. 

Meer over Zomerdam >>

Bekijk ons aanbod >>

Standaard- en op maat gemaakte producten

combisysteem-zomerdam

Uniek in de wereld

uniek-in-de-wereld

Wij gaan net even een stap verder. 

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.