Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

We zoeken toppers!

We zijn bij Zomerdam altijd op zoek naar nieuwe, goede mensen. Dus nu, in deze bizarre tijden ook. Misschien wel júist nu!

Word jij onze nieuwe allround techneut voor de binnen- of buitendienst?

We zoeken iemand met MBO 3 of 4 niveau. Het liefst mechatronica of besturingstechniek en, ook bij voorkeur, met ervaring in de wereld van eindverpakkingssystemen. Je wacht niet op instructies, maar ziet het werk en pakt aan. Je denkt niet aan functieomschrijvingen, maar begrijpt dat je er in een relatief kleine club samen de schouders onder zet.

Of word jij onze verkoper voor de binnendienst eventueel groeiend naar buitendienst?

Hiervoor zoeken we een commerciële MTS’er of HTS’er. Ervaring, ook al is het maar enkele jaren, is belangrijk. Het liefst ken je de wereld van eindverpakkingssystemen. Je krijgt een zeer zelfstandige functie met heel veel perspectief. Taakomschrijvingen zijn ook voor jou niet heilig, want je snapt dat samenwerken in een relatief kleine club cruciaal is.

Laatste nieuws

Interview in Pakkracht over Zomerdam Connect

In een nieuwe coverstory van Pakkracht vertellen Lute Aarsse en Maarten Bergmans over software. Onze nieuwe oplossing Zomerdam Connect is een digitale paraplu die voor verbinding zorgt. 

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.