Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Metaaldetector waakt over kwaliteit van producten

nieuwsitem 14a

Bij veel productieprocessen worden producten via pijpleidingen getransporteerd. De inspectie op verontreiniging door metalen, kan in die leidingen gebeuren. Voorbeelden hiervan zijn natuurlijk worstdeeg (na de clipper) of diverse meelsoorten en kunststof granulaten.

De Meatline is ontwikkeld voor de inspectie van worstdeeg (en soortgelijke dik-vloeibare producten). Het gepatenteerde uitwerpsysteem garandeert de juiste uitworp van eventuele verontreinigingen. Het systeem is zonder gereedschap uit elkaar te nemen en te reinigen, uiteraard beschermd conform IP68! De detector en de besturing vormen één geheel, zo heeft u geen losse kastjes. Er zijn standaard kits verkrijgbaar voor alle bekende pompen, stopbuizen en doseersystemen.

Voor droge producten zoals meel, kunststof granulaat of veevoer is deze vrije val detector ontwikkeld. Ook hier zorgt een ingenieuze uitwerpklep voor het juist verwijderen van verontreinigingen, uit de productstroom. Opgebouwd uit onverwoestbaar RVS. Compact, clean, hygiënisch en effectief!

nieuwsitem 14b

Laatste nieuws

We zoeken een mechatronische duizendpoot

Wij zijn op zoek naar een gedreven techneut voor 40 uur in de week, die diverse taken uit kan voeren. Kom jij ons topteam versterken?

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.