Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen
  • Home
  • Nieuws
  • Alles-in-één: metaaldetectie, controleweger en etiketteren

Alles-in-één: metaaldetectie, controleweger en etiketteren

nieuwsitem 9 a

Dit complete alles-in-éénsysteem – ‘made in Holland’ – combineert verschillende componenten. Metaaldetectie met controleweger en de mogelijkheid tot boven en onder etiketteren. Dit complete systeem kost natuurlijk minder dan de optelsom van de losse componenten, maar nog belangrijker: het bespaart u kostbare productieruimte!

De metaaldetector in dit combi-systeem wordt gevolgd door een uitwerper met een RVS-opvangbak. De controleweger heeft geïntegreerde etiketteersystemen voor zowel de boven- als de onderkant van diverse verpakkingen. De weger werkt samen met het Zomerdam E-merk registratiepakket. Bij kwetsbare producten worden deze niet in een bak uitgeworpen, maar op een RVS-opvangtafel.

Met dit alles-in-één-systeem van Zomerdam heeft u een complete en compacte oplossing: eenvoudig te bedienen, nauwkeurig én betaalbaar.

Laatste nieuws

Interview in Pakkracht over Zomerdam Connect

In een nieuwe coverstory van Pakkracht vertellen Lute Aarsse en Maarten Bergmans over software. Onze nieuwe oplossing Zomerdam Connect is een digitale paraplu die voor verbinding zorgt. 

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.