Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Alles-in-één: metaaldetectie, controleweger en etiketteren

nieuwsitem 9 a

Dit complete alles-in-éénsysteem – ‘made in Holland’ – combineert verschillende componenten. Metaaldetectie met controleweger en de mogelijkheid tot boven en onder etiketteren. Dit complete systeem kost natuurlijk minder dan de optelsom van de losse componenten, maar nog belangrijker: het bespaart u kostbare productieruimte!

De metaaldetector in dit combi-systeem wordt gevolgd door een uitwerper met een RVS-opvangbak. De controleweger heeft geïntegreerde etiketteersystemen voor zowel de boven- als de onderkant van diverse verpakkingen. De weger werkt samen met het Zomerdam E-merk registratiepakket. Bij kwetsbare producten worden deze niet in een bak uitgeworpen, maar op een RVS-opvangtafel.

Met dit alles-in-één-systeem van Zomerdam heeft u een complete en compacte oplossing: eenvoudig te bedienen, nauwkeurig én betaalbaar.

Laatste nieuws

Coverstory in Pakkracht

De nieuwste Pakkracht al gezien? Directeur Lute Aarsse en engineer Rico van Summeren staan samen op de cover. In een interview vertelt Lute wat de drie meest onderscheidende eigenschappen van Zomerdam zijn. Lees het verhaal hier.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.