Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Actueel printen en aanbrengen

nieuwsitem 12aActueel printen en aanbrengen (print&apply) biedt een groot voordeel. Er zijn geen al geprinte etiketten in een buffer: het etiket dat net geprint is, is het etiket dat wordt aangebracht. Bij kleine productie-charges waar de foutkans groter is en het verlies aan etiketten kan oplopen, is een actueel systeem de juiste oplossing. Via een intelligent touch panel wordt het juiste artikel gekozen en wordt het juiste etiket naar de juiste printer gestuurd.

De gebruiker is een moderne snijkeuken voor groenten en fruit, gericht op de kwaliteit van de speciaalzaak. Vers, puur en ambachtelijk zijn de belangrijke kenmerken. Voor het print- en etiketeer-proces betekent dit veel kleinere charges. Er worden dus hoge eisen gesteld met betrekking tot flexibiliteit, bediening en vermijden van foutkansen. Een print&apply systeem van Zomerdam is hiervoor uitermate geschikt.

Het complete “made in Holland”-systeem is opgebouwd uit RVS. De componenten zijn zeer goed bereikbaar en dus bedienbaar. Met Hermes-printers van CAB aan boven- en onderzijde, voorzien van respectievelijk een blaaskop en onderdruk aanbrengband. Compleet, compact, eenvoudig te bedienen, nauwkeurig en betaalbaar!

nieuwsitem 12b

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.