Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Inliner voor dieptrek verpakkingen

nieuwsitem 19aOm verpakkingen na een dieptrek-verpakkingsmachine naar één baan te, met een vaste steekmaat en netjes gepositioneerd, ontwikkelde Zomerdam een unieke inliner. Uniek door de snelheid (225 per minuut is geen probleem); uniek door de eenvoud van bediening (via een matrix in de touch-panel kan de gebruiker elk patroon en elke volgorde zelf bepalen, incl. geheugen voor de diverse patronen); uniek door de eenvoud van constructie; uniek door het vermogen elke verpakking individueel te triggeren; uniek in bedrijfszekerheid.

Dit systeem is een zware RVS-constructie. Aangedreven, paraboolvormige zijbanden geleiden de verpakkingen naar het midden van de baan. Deze zijbanden zijn gemonteerd aan een opklapbare brug. Mocht er een obstructie in de “keel” voorkomen, kan het probleem razendsnel opgelost worden. Index-banden, (tot een per verpakking) kunnen individueel getriggerd worden. Dit is een voorwaarde om de verpakkingen op een vaste steekafstand verder te kunnen transporteren.

nieuwsitem 19b

Er zijn er diverse extra opties mogelijk. Bijvoorbeeld een automatische reject voor lege verpakkingen of een combinatie met de Zomerdam metaaldetector.

Natuurlijk geldt ook voor dit unieke systeem: made in Holland!