Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Volautomatisch uitprijzen met zeer hoge nauwkeurigheid

5a volautomatisch uitprijzen met hoge nauwkeurigheidWanneer met variabele productgewichten wordt gewerkt, is een weeg-etiketteersysteem -ook wel uitprijssysteem genoemd - al snel noodzakelijk. Zomerdam ontwikkelde een basis-uitprijssysteem van vrij in de markt verkrijgbare componenten. Dit is een volledig open systeem geworden met standaardprinters en bijvoorbeeld Bartender voor de etikettenopmaak. Ook voor dit complete systeem geldt natuurlijk: ‘made in Holland’.

Dit standaard uitprijssysteem is flexibel inzetbaar, compact, verrijdbaar en betaalbaar. Etiketten met variabele (gewichts-)informatie worden geprint en met een stempel aangebracht. Dit is mogelijk op zowel de onder- als bovenzijde.

De producten worden geleid en met een pneumatische stopper gepositioneerd. Hierdoor is een aanbrengnauwkeurigheid van +/- een millimeter mogelijk. De uitprijsmachine maakt boven en onder gebruik van een CAB-printer. De onderste printer is volledig uitschuifbaar zodat snel en eenvoudig van rol gewisseld kan worden. Uiteraard is deze machine van Zomerdam volledig opgebouwd uit RVS.

5b volautomatisch uitprijzen met hoge nauwkeurigheid