Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Zomerdam legt de lat in 2018 nog hoger. Samen met jou?

We kijken met Zomerdam, specialist in etiketteren, controlewegen, uitprijzen en detecteren, terug op een uitstekend 2017. Een jaar van beweging, waarin we meerdere nieuwe en innovatieve producten op de markt hebben gebracht. In 2018 gaan we absoluut op dezelfde voet verder. En misschien wel met jou erbij. Want om onze ambities te verwezenlijken willen we ons team versterken. Pas jij bij één van deze drie profielen? Dan komen we graag met je in contact.

Mechanisch engineer (fulltime)

Met jouw kennis van 3D-engineering (bij voorkeur Inventor) gekoppeld aan MBO-denkniveau kun je de geestelijk vader van onze nieuwste systemen worden.

Elektrisch engineer (fulltime)

Kennis van en ervaring met PLC- en PC-besturingen zijn noodzakelijk om onze nieuwe systemen te laten doen waarvoor ze werden ontwikkeld. Een schitterende uitdaging voor iemand op MBO-niveau.

Verkoper (fulltime)

Je hebt HBO-denkniveau en ervaring in onze branche. Je snapt onmiddellijk wat het systeem doet dat je in de afbeelding ziet. Drie keer ja? Dan zoeken we jou!

Over ons

We werken met een relatief klein team, met alleen maar technici. Het is daarom cruciaal dat je zelfstandig kunt werken. We zoeken een teamplayer met een creatieve geest die net zo ambitieus is als dat wij zijn. Ons kantoor is een eigentijds pand met de modernste hulpmiddelen, dat staat op een campus-achtig industrieterrein. Je bent gegarandeerd van een uitdagende baan met flexibiliteit en vrijheid.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.