Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Wegen, printen en etiketteren in alle richtingen

nieuwsitem 20aEr zijn productielijnen waarbij batch-gewijs gewerkt wordt, hierbij wordt het gewicht wel gecontroleerd maar wordt er verder op basis van vast gewicht gewerkt. Voor deze verpakkingslijnen met een erg hoge capaciteit heeft Zomerdam een printsysteem ontwikkeld, waarbij de printer altijd kan printen en nooit op een product hoeft te wachten. Het aanbrengen van het etiket gebeurt met de bekende Zomerdam-blaaskop, zodat het mogelijk wordt de applicator 90 graden te draaien. Natuurlijk geldt ook voor dit complete systeem: “made in Holland”.

De bekende Zomerdam controleweger kan ook lange verpakkingen met hoge snelheid (bijvoorbeeld 150/min) verwerken. Het etiketteersysteem bestaat uit een table-top printer waarbij u bepaalt welke printer dit moet zijn: voor het systeem maakt dat niet uit. Deze printer print in een lus waarna de Zomerdam-etiketteerkop de etiketten aan de blaaskop aanbiedt. Deze blaaskop is razendsnel en kan grote afstanden overbruggen. Bij een onjuist productgewicht wordt simpelweg niet geëtiketteerd.

Wanneer de etiketten door uw klant zelf aangeleverd worden, kunnen er problemen ontstaan vanwege de juiste wikkeling. Dit complete systeem van Zomerdam vangt dat probleem op: het geheel van printer, etiketteerkop en blaaskop is zowel traploos te draaien als in hoogte verstelbaar.

nieuwsitem 20b

Compact, flexibel, zeer snel en effectief!

Laatste nieuws

Coverstory in Pakkracht

De nieuwste Pakkracht al gezien? Directeur Lute Aarsse en engineer Rico van Summeren staan samen op de cover. In een interview vertelt Lute wat de drie meest onderscheidende eigenschappen van Zomerdam zijn. Lees het verhaal hier.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.