Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Wegen, printen en etiketteren in alle richtingen

nieuwsitem 10 bDit ‘made in Holland’-systeem is zeer geschikt wanneer het gewicht van producten wel gecontroleerd moet worden, maar er verder op basis van vast gewicht gewerkt wordt.

De bekende Zomerdam controleweger kan ook lange verpakkingen met hoge snelheid verwerken, bijvoorbeeld 150/min. Het etiketteersysteem bestaat uit een table-top printer, waarbij u bepaalt welke printer dit moet zijn: voor het systeem maakt dat niet uit. Deze printer print in een lus, waarna de etiketteerkop de etiketten aan de blaaskop aanbiedt. Deze blaaskop, door Zomerdam ontwikkeld, is razendsnel en kan grote afstanden overbruggen. Bij een onjuist productgewicht wordt simpelweg niet geëtiketteerd.

Wanneer etiketten door uw klant zelf aangeleverd worden, kunnen er problemen ontstaan vanwege de juiste wikkeling. Bij het etiketteersysteem van Zomerdam speelt dit geen rol. Het geheel van printer, etiketteerkop en blaaskop is zowel traploos te draaien als in hoogte verstelbaar.
Zo heeft u met dit weeg- en etiketteersysteem een compacte, flexibele, zeer snelle en effectieve oplossing!

nieuwsitem 10 a

 

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.