Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen
  • Home
  • Nieuws
  • Wegen, printen en aanbrengen bij hoge capaciteit

Wegen, printen en aanbrengen bij hoge capaciteit

nieuwsitem 22a

Zomerdam heeft sinds kort een compact, flexibel, snel en zeer effectief print&apply-systeem met een controleweger in huis. Dat is met name bedoeld voor verpakkingslijnen met een hoge capaciteit waarbij per batch gewerkt wordt. Na het controlewegen volgt het printen en aanbrengen van een etiket op zowel de boven- als de onderkant van de verpakkingen.nieuwsitem 22b

Via een parallellogram-invoergeleiding worden de producten gewogen en verder getransporteerd naar de etiketteerband. Hier worden de etiketten geprint en aangebracht met behulp van een actueel printsysteem, waarbij er zich geen geprinte etiketten in een buffer bevinden.

De bovenkop is motorisch in hoogte verstelbaar en eenvoudig in dwarspositie te verstellen. Dat gebeurt met een roll-on geleiding met liniaal. De onderkop kan voor een rolwissel naar buiten worden geschoven totdat deze helemaal naast de band komt te staan. Bij een onjuist gewicht wordt er niet geëtiketteerd.

Uiteraard is ook dit systeem ‘Made in Holland’.

Laatste nieuws

Interview in Pakkracht over Zomerdam Connect

In een nieuwe coverstory van Pakkracht vertellen Lute Aarsse en Maarten Bergmans over software. Onze nieuwe oplossing Zomerdam Connect is een digitale paraplu die voor verbinding zorgt. 

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.