Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Wegen en print&apply

nieuwsitem 22aVoor verpakkingslijnen met een hoge capaciteit waarbij batch-gewijs gewerkt wordt, heeft Zomerdam een print&apply-systeem ontwikkeld met een controleweger. Na het controlewegen volgt een print&apply voor zowel de boven- als onderkant van de verpakkingen.

Via een parallellogram invoergeleiding worden de producten gewogen en verder getransporteerd naar de etiketteerband. Hier worden etiketten geprint en aangebracht met behulp van een actueel printsysteem, waarbij zich geen geprinte etiketten in een buffer bevinden.

De bovenkop is motorisch in hoogte verstelbaar en eenvoudig in dwarspositie te verstellen, door middel van een roll-on geleiding met liniaal. De onderkop kan voor een rolwissel naar buiten worden geschoven totdat deze helemaal naast de band komt te staan.

nieuwsitem 22b

Bij een onjuist gewicht wordt er niet geëtiketteerd. Dit print&apply-systeem is compact, flexibel en zeer snel en effectief. Uiteraard is ook dit systeem ‘Made in Holland’.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.