Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

We zoeken een mechatronische duizendpoot

We zoeken versterking van ons team. We zijn niet alleen op zoek naar een fulltime software-ontwikkelaar (lees hier meer), maar ook naar een mechatronische duizendpoot. Lees hieronder de details daarvan. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mechatronische duizendpoot

Wat ga je doen?
Wij zoeken een gedreven techneut met een mechatronische achtergrond op MBO 4- of HBO-niveau. Deze persoon is een allrounder die diverse taken krijgt. Mogelijke voorbeelden daarvan zijn: schakelkastjes tekenen in E-plan, eventueel PLC-programmeren (tot circa 8 IO), machines bekabelen en testen, sensoren uitzoeken, meedenken met het ontwerp van systemen en klanten te woord staan. De persoon in deze functie kan relatief snel uitgroeien tot chef werkplaats of bedrijfsleider.
 
Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden heb je vaak afstemming met de collega’s binnen je team en met de klant. Je bent in staat om op basis van wensen en eisen van de klant, de juiste keuzes te maken. Je volgt de in- en externe ontwikkelingen in jouw vakgebied actief. Je helpt het team om te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren om de werkwijze verder te verbeteren.
 
Wie ben jij?
• De technische duizendpoot die wij zoeken beschikt minimaal over MBO+/HBO werk- en denkniveau, met daarnaast minimaal 4 jaar werkervaring in een technische/industriële omgeving. 
• Je bent communicatief vaardig, klantgericht en sociaal en bent niet bang om je ideeën en visie uit te dragen. Daarnaast heb je een dienstverlenend en ondernemend karakter en ben je resultaatgericht. Bij eventueel tegenvallende resultaten neem je het initiatief om in te grijpen en ben je samen met collega’s in staat om het tij te keren.
 
Dit bieden wij jou
• Leuke collega’s die jouw taal spreken, in combinatie met een informele werksfeer
• 25 vakantiedagen met daarbij nog 13 atv-dagen
• Reiskostenvergoeding
• Laptop van de zaak
• Vrijdagmiddagborrels
 
De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring en kennis. Het gaat om een functie voor 40 uur per week met standplaats in de driehoek Uden-Grave-Cuijk.


Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.