Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

We zoeken een fulltime software-ontwikkelaar

We zoeken versterking van ons team. Lees de vacture hieronder voor de details. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
(We zoeken daarnaast ook een mechatronische duizendpoot. Lees hier meer daarover).

Fulltime software-ontwikkelaar (Windows applicaties)

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een gedreven software-ontwikkelaar. Als software-ontwikkelaar bij Zomerdam ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van maatwerk-software voor de machines en systemen die wij maken. Dat gaat om Windows applicaties met databases. Het kunnen ontwerpen en bouwen (dan wel de ambitie hebben om dat te kunnen) van PLC-programma’s is een groot voordeel. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden stem je vaak af met de  collega’s binnen je team en met de klant. Je maakt op basis van wensen en eisen van de klant, de juiste implementatiekeuzes. Je volgt de in- en externe ontwikkelingen in jouw vakgebied actief. Je helpt ons om te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren waarop we onze werkwijze nóg beter kunnen maken.

Wie ben jij?
• De software engineer die wij zoeken beschikt minimaal over MBO+/HBO werk- en denkniveau, met daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring als software engineer, bij voorkeur in een industriële omgeving.
• Je bent communicatief vaardig, klantgericht en sociaal en bent niet bang om je ideeën en visie uit te dragen. Daarnaast heb je een dienstverlenend en ondernemend karakter en ben je resultaatgericht. Bij eventueel tegenvallende resultaten neem je het initiatief om in te grijpen en ben je samen met collega’s in staat om het tij te keren.
• Daarnaast krijg je het warm van minimaal één van de volgende technieken en ben je bereid je kennis te verbreden als het gaat om de andere technieken:

- C#.NET
- PLC-programmeren (met name Siemens)
- Microsoft SQL Server
- Git

Dit bieden wij jou
• Leuke collega’s die jouw taal spreken, in combinatie met een informele werksfeer
• 25 vakantiedagen met daarbij nog 13 atv-dagen
• Reiskostenvergoeding
• Laptop van de zaak
• Vrijdagmiddagborrels

De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring en kennis. Het gaat om een functie voor 40 uur per week met Velp (Grave) als standplaats.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.