Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Volautomatisch uitprijzen van ronde en lange producten

nieuwsitem 7 bEen weeg-etiketteersysteem of uitprijssysteem is al snel noodzakelijk wanneer met variabele productgewichten wordt gewerkt. Het door Zomerdam ontwikkelde uitprijssysteem – op basis van vrij in de markt verkrijgbare componenten – is ook bij uitstek geschikt voor ronde en lange producten. Natuurlijk geldt hiervoor: “made in Holland”!

Korte producten van bijvoorbeeld 300mm worden met hoge capaciteit uitgeprijsd, maar met het uitprijssysteem van Zomerdam kan dit ook voor erg lange producten van 700 mm. En dat kan met één en hetzelfde systeem: drie weeg-principes zijn geïntegreerd in een uitprijssysteem. Etiketten met variabele (gewichts)informatie worden geprint en kunnen met een blaaskop, onderdrukband of stempel aangebracht worden op de boven- en/of onderzijde.

nieuwsitem 7 aDe boven-printer/applicator van deze uitprijsmachine is 90 graden draaibaar, dwars verstelbaar en voorzien van speciale schuimstof-aandrukkers die het etiket rond de omtrek van de ronde producten aandrukken. Het systeem is uitgerust met een full colour touch panel PC voor artikelbeheer en etikettenopmaak. Dit alles is open en toegankelijk, met heldere en configureerbare schermen.

Laatste nieuws

Coverstory in Pakkracht

De nieuwste Pakkracht al gezien? Directeur Lute Aarsse en engineer Rico van Summeren staan samen op de cover. In een interview vertelt Lute wat de drie meest onderscheidende eigenschappen van Zomerdam zijn. Lees het verhaal hier.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.