Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Volautomatisch uitprijzen met zeer hoge nauwkeurigheid

5a volautomatisch uitprijzen met hoge nauwkeurigheidWanneer met variabele productgewichten wordt gewerkt, is een weeg-etiketteersysteem -ook wel uitprijssysteem genoemd - al snel noodzakelijk. Zomerdam ontwikkelde een basis-uitprijssysteem van vrij in de markt verkrijgbare componenten. Dit is een volledig open systeem geworden met standaardprinters en bijvoorbeeld Bartender voor de etikettenopmaak. Ook voor dit complete systeem geldt natuurlijk: ‘made in Holland’.

Dit standaard uitprijssysteem is flexibel inzetbaar, compact, verrijdbaar en betaalbaar. Etiketten met variabele (gewichts-)informatie worden geprint en met een stempel aangebracht. Dit is mogelijk op zowel de onder- als bovenzijde.

De producten worden geleid en met een pneumatische stopper gepositioneerd. Hierdoor is een aanbrengnauwkeurigheid van +/- een millimeter mogelijk. De uitprijsmachine maakt boven en onder gebruik van een CAB-printer. De onderste printer is volledig uitschuifbaar zodat snel en eenvoudig van rol gewisseld kan worden. Uiteraard is deze machine van Zomerdam volledig opgebouwd uit RVS.

5b volautomatisch uitprijzen met hoge nauwkeurigheid

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.