Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Ook Pack Online schrijft over onze promotour

Onze promotour, of roadshow, is op dit moment in volle gang. Behalve Pakkracht besteedde ook Pack Online aandacht aan het originele idee.

(Lees verder onder de afbeelding...)

In een interview vertelt Lute Aarsse hoe de roadshow tot stand kwam. “Veel fabrikanten organiseren thuisbeurzen en wij speelden in eerste instantie ook met die gedachte. Maar hoe langer ik daarover nadacht, hoe minder het me zinde. Het past gewoon niet bij ons. We willen niet van klanten en potentiële klanten vragen om vanuit alle hoeken van het land naar het Noord-Brabantse Velp te komen. Toen bedacht ik me: waarom zetten we de stand die we op een beursvloer zouden bouwen, niet gewoon op wielen? Zo is het allemaal begonnen.”

Zomerdam krijgt veel lof voor de roadshow, vertelt Aarsse. “Er is veel belangstelling en de reacties zijn heel erg leuk. Mensen zijn verbaasd over wat we hier hebben staan en we krijgen veel complimenten voor ons originele idee.”

In het interview vertelt hij ook over de vier zeer bijzondere oplossingen. Drie ervan zijn nieuw en hebben te maken met lasnaadinspectie: de SealScope (lasnaadinspectie bij flowpacks en pouches), de HyperScope (lasnaadinspectie bij dieptrek-verpakkingen) en een oplossing met warmtebeeldcamera’s (lasnaadinspectie bij met name schalen met topfolie). Ze worden in samenwerking met Engilico (de eerste twee) en Vision Partners (de laatste) op de markt gebracht. De vierde oplossing is een eigen vision-systeem van Zomerdam, waar het bedrijf de laatste twee jaar veel waardering voor kreeg.

Hier is het hele verhaal te lezen.

We begonnen half april met toeren en gaan daar nog tot half mei mee door. De kans is klein dat er nog plek is voor bedrijven met belangstelling, maar een mail sturen en vragen naar de mogelijkheden kan altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.