Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Nieuwe combinatie-oplossing in Pakkracht

In de laatste Pakkracht, die vorige week verscheen, stond een nieuwsbericht en een advertentie over een nieuwe totaaloplossing van ons. We combineren een inliner, een metaaldetectiesysteem en een uitprijzer. Daarmee besparen klanten ruimte en geld en profiteren ze van veel meer gebruiksgemak. Hieronder lees je het nieuwsbericht, met alle informatie over deze sterke oplossing. Dat bericht is ook hier te vinden op de site van Pakkracht. De advertentie zie je ook hieronder, maar vind je daarnaast ook hier.

=

Nieuwe combinatie van Zomerdam: inliner + metaaldetectie + uitprijzer

Zomerdam komt met een nieuwe en bijzondere totaaloplossing op de markt. Daarin wordt de combinatie gemaakt van een inliner, een metaaldetectiesysteem en een uitprijzer. Het is een volledig geïntegreerd systeem en wordt aangestuurd vanaf één pc.

“Dit is waar we goed in zijn: combinaties ontwikkelen waar de klant enorm van profiteert”, zegt Zomerdam-directeur Lute Aarsse trots. “De combinatie van metaaldetectie met een uitprijzer is natuurlijk niet nieuw, maar dat we er nu een inliner voor plaatsen en dat allemaal integreren is wel uniek.”

“Bij veel bedrijven is de ruimte schaars en/of duur”, geeft Aarsse aan. “Dat laatste geldt zeker bij gekoelde ruimtes. Door functionaliteiten te combineren wordt de totale oplossing veel compacter. Dat is één van de grote voordelen.”

“De combinatie is ook nog eens extreem makkelijk in gebruik”, vervolgt hij. “Als operator voer je het artikelnummer in en het systeem weet vervolgens precies wat hij moet doen om een bepaalde tact naar één kanaal te brengen en wat de juiste metaaldetectie-instellingen en weeg- en printer-instellingen zijn. Dat gaat heel eenvoudig. Alles wordt hiermee gecentraliseerd. Het belangrijkste voordeel is dat je de kans op fouten daarmee aanzienlijk verkleint. En qua investering is deze oplossing ook nog eens heel aantrekkelijk.”Pakkracht advertentie

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.