Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Nieuw uitprijssysteem maakt gebruik van Windows

Zomerdam komt met een vernieuwend uitprijssysteem op de markt. De uitprijzer is in een aantal opzichten uniek, onder andere omdat hij gebruik maakt van Windows voor het artikelbeheer en het beheren en opmaken van etiketten. Dat laatste kan met onder andere BarTender en Nicelabel.

Bij het ontwerpen speelden veel criteria een rol. De oplossing die er nu staat is modern, eenvoudige te koppelen, eenvoudig te bedienen, functioneel, snel en nauwkeurig, vergt nauwelijks onderhoud en is bovendien zeer betaalbaar. De uitprijzer kan boven- en onder etiketteren, de koppen zijn draaibaar en/of in hoogte verstelbaar en er zijn diverse controles.

Zoals altijd doet Zomerdam zijn best om de gebruiker minder afhankelijk te maken van de leverancier. Waar mogelijk zet Zomerdam vrij in de markt verkrijgbare componenten in. De oplossing maakt gebruik van Windows, wat onder andere de mogelijkheid geeft om etiketten op te maken en te beheren met BarTender en Nicelabel. Ook de complete printers zijn vrij in de markt verkrijgbaar.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.