Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Niet op de Empack, wel volop bezig met innovatie

In Utrecht vindt van 10 tot en met 12 april de Empack weer plaats. Vanaf de allereerste editie in het Autotron was Zomerdam van de partij. Maar dit jaar niet. Dat betekent zeker niet dat het stil is in het Brabantse Velp. Integendeel! We zijn volop bezig met innovatieve oplossingen.

We staan aan de vooravond van twee grote ontwikkelingen, beiden op het gebied van productinspectie. Deze editie van de Empack komt daar net te vroeg voor en we hebben gekozen om ons nu te richten op deze ontwikkelingen. Hoewel we jarenlang met veel plezier op de Empack hebben gestaan, sloeg de balans voor ons nu door richting ‘niet doen’. Volgend jaar maken we een nieuwe keuze.

Bij ons in het Brabantse Velp kunnen we nog steeds demonstraties en producttests verzorgen, veel beter zelfs dan op een drukke beursvloer. En veel uitgebreider: van uitprijssystemen; via etiketteren en controlewegen tot metaaldetectie en röntgeninspectie.

Maar uiteraard wensen we iedereen die wel naar de Empack gaat veel succes.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.