Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Minder fouten met ons nieuwe print- en etiketteersysteem

Zomerdam heeft een print- en etiketteersysteem geleverd met een centrale besturing vanuit één pc. Het systeem biedt veel voordelen, waaronder een flinke minimalisering van de foutkans.

Het nieuw geleverde print- en etiketteersysteem bevat onder andere een Hermes-printer van CAB die actueel zowel boven als onder print. Ook is er een actieve lusbesturing en wordt er gebruik gemaakt van de door Zomerdam zelf ontwikkelde etiketteertechniek. Dat zorgt ervoor dat de printsnelheid en de aanbrengsnelheid niet afhankelijk van elkaar zijn, wat hoge snelheden in combinatie met een zeer grote aanbrengnauwkeurigheid mogelijk maakt. De derde etiketteerkop is liggend en geneigd geplaatst, wat het aanbrengen van zijetiketten op verpakkingen met een conische vorm mogelijk maakt.

De bediening gebeurt centraal, via één touch-PC, op een eenvoudige en intuïtieve manier. Alle machine-instellingen, ook die voor de printers, zijn onder één artikelnummer opgeslagen. De kans op fouten is daardoor zo klein mogelijk gemaakt. Daarnaast is bij het ontwerp veel rekening gehouden met ergonomie en is de RVS-constructie vanzelfsprekend zeer hygiënisch.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.