Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Kunststof flessen nauwkeurig rondom etiketteren

Rondom etiketteersysteem met massagebandBij het etiketteren van kunststof flessen kan een lichte vervorming niet uitgesloten worden. Zomerdam Produktidentificatie B.V. heeft voor een producent van sauzen, marinades en dressings een rondom-etiketteersysteem ontwikkeld dat ook bij kunststof flessen een zeer hoge aanbrengnauwkeurigheid behoudt.

Dankzij de combinatie van dit systeem met een eerder geleverd identiek etiketteersysteem kan tijdens het productieproces van rol gewisseld worden. Het combineren van beide etiketteersystemen zorgt ervoor dat een fles altijd een etiket krijgt. Zodra het ene systeem bijna zonder etiketten zit, neemt het andere systeem het volautomatisch over. Op het eerste systeem kan hierdoor tijdens de productie, in alle rust, van rol gewisseld worden.

Rondom etiketteren op kunststof flessen

Het rondom-etiketteersysteem maakt gebruik van een 170 mm brede etiketteerkop die door Zomerdam wordt ontwikkeld. Een brede, zogenoemde massageband brengt de fles in rotatie, direct nadat het begin van het etiket wordt afgegeven. De fles wikkelt zichzelf nu als het ware in het etiket.

- NOV '14 - 

 

 

Meer nieuws:

Laatste nieuws

We zoeken een mechatronische duizendpoot

Wij zijn op zoek naar een gedreven techneut voor 40 uur in de week, die diverse taken uit kan voeren. Kom jij ons topteam versterken?

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.