Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Etiketteersysteem voor ronde bakjes

Zomerdam heeft een zeer geavanceerd etiketteersysteem in huis dat kan printen en etiketteren op de bovenzijde en onderkant van ronde schaaltjes. Dat systeem is ontwikkeld in opdracht van een bekende producent van salades en sauzen.

nieuwsitem 8 bHet printen en etiketteren gebeurt zowel in non-stop modus (in redundantie: automatische overgang naar het andere etiketteersysteem), om-en-om met printers en door het wisselen van rol buiten productietijd. Daarnaast is het etiketteersysteem uitgerust met een controle op de aanwezigheid van een etiket, met een automatische uitworp- en opvangbak. Deze geavanceerde oplossing is natuurlijk, zoals alle producten van Zomerdam, ‘made in Holland’.

nieuwsitem 8 aDit etiketteersysteem bestaat uit twee boven- en twee onder-etiketteerkoppen, elk met een voorgeschakelde printer met een speciale lusbesturing. Deze vier etiketteerkoppen kunnen tijdens de productie zo geplaatst worden dat bij een rolwissel de productie niet wordt gestoord.

Ook heeft dit innovatieve systeem twee beproefde ‘dwars-overgangen’, waartussen het onderetiket op de bodem van de producten wordt aangebracht.

Er wordt gebruik gemaakt van een touch panel PC van waaruit alle etiketteerkoppen en alle printers worden aangestuurd: zowel qua data als qua opmaak. Dit zorgt voor eenvoud van de bediening en hiermee worden fouten zo goed als uitgesloten. Het complete systeem kan op afstand bediend worden.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.