Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Eenvoudig aanbrengen van een sluitzegel

nieuwsitem 17 bBij compleet nieuw ontwikkelde saladebakjes die geen enkele rechte kant hebben, is het aanbrengen van een sluitzegel een grotere uitdaging. Zomerdam heeft dit op zich genomen en een op maat gemaakt systeem ontwikkeld: het sluitzegel past maar net binnen het etikettenvenster en er wordt tegelijkertijd ook een ovaal onder-etiket aangebracht. Dit systeem is uiteraard: “made in Holland”.

Dit etiketteersysteem is opgebouwd uit RVS profielen en is voorzien van een controle op etiketaanwezigheid met uitworp en opvang. De bediening gaat via een touch panel PC. Door middel van een doseerstopper worden de producten op de juiste steekmaat gezet. Een speciaal ontwikkeld uitricht-systeem positioneert de saladebakjes zuiver recht op de transportband. Met een brede boven-etiketteerkop worden de sluitzegels aangebracht en een onder-etiketteerkop verzorgt de onder-etiketten. Het boven-etiket wordt met een bijzonder aandrukmechanisme op beide zijden van de bakjes aangedrukt.

 

nieuwsitem 17 aDit systeem biedt optimale presentatie van uw producten én voedselveiligheid in optima forma, bij 120 stuks per minuut. Compact, clean, hygiënisch en effectief. Alleen bij Zomerdam!

Laatste nieuws

Coverstory in Pakkracht

De nieuwste Pakkracht al gezien? Directeur Lute Aarsse en engineer Rico van Summeren staan samen op de cover. In een interview vertelt Lute wat de drie meest onderscheidende eigenschappen van Zomerdam zijn. Lees het verhaal hier.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.