Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Een sluitzegel op lastige bakjes

Zomerdam heeft een systeem in het assortiment dat sluitzegels aanbrengt op lastige bakjes. De oplossing is door het bedrijf zelf ontworpen en ontwikkeld.

Het etiketteersysteem is opgebouwd uit RVS-profielen en is voorzien van een controle op etiketaanwezigheid met uitworp en opvang. De bediening gaat via een touch panel PC. Door middel van een doseerstopper worden de producten op de juiste steekmaat gezet. Een speciaal ontwikkeld uitricht-systeem positioneert de saladebakjes zuiver recht op de transportband.

Met een brede boven-etiketteerkop worden de sluitzegels aangebracht en een onder-etiketteerkop verzorgt de onder-etiketten. Het boven-etiket wordt met een bijzonder aandrukmechanisme op beide zijden van de bakjes aangedrukt.

Het systeem verzekert een optimale presentatie van uw producten én zorgt voor voedselveiligheid bij 120 stuks per minuut. Compact, clean, hygiënisch en effectief. En uiteraard is ook dit systeem volledig 'Made in Holland!'

Laatste nieuws

Coverstory in Pakkracht

De nieuwste Pakkracht al gezien? Directeur Lute Aarsse en engineer Rico van Summeren staan samen op de cover. In een interview vertelt Lute wat de drie meest onderscheidende eigenschappen van Zomerdam zijn. Lees het verhaal hier.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.