Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Door Zomerdam ontwikkeld: controleweger

IMG 0643Een belangrijk onderdeel van veel systemen is de controleweger. Deze wordt door Zomerdam zelf ontwikkeld en gebouwd: made in Holland dus!

Door jarenlange ervaring met systemen voor de voedselindustrie heeft Zomerdam een uitgebreide kennis opgedaan van de hygiënische eisen die er aan een systeem gesteld worden. In de controleweger wordt gebruik gemaakt van een nieuwe, door Zomerdam zelf ontwikkelde aandrijftechniek. De combinatie motor/reductor wordt als set gebalanceerd, waardoor zeer hoge bandsnelheden mogelijk gemaakt worden.

De drie-bands controleweger wordt modulair opgebouwd en kan uitgebreid worden met verschillende uitwerptechnieken, opvangbakken en natuurlijk een mogelijkheid voor E-tekenregistratie. Ook is het hierdoor mogelijk om de controleweger te integreren met elk ander systeem dat Zomerdam levert. Het geheel wordt aangestuurd door een computer met touch-screen display waarbij bediengemak voorop staat.

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.