Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Controleweger met actueel printen en aanbrengen

Nieuwsbericht 19 Wegen en BO Hermes 1Voor een levensmiddelenproducent van AGF-producten heeft Zomerdam dit systeem geleverd met een controleweger en onder- en bovenetiketteerkop voor actueel printen en aanbrengen.

Dit complete “Made in Holland”-systeem bestaat uit een toevoerband waarover de producten aangevoerd worden. Hierna volgt de controleweger en vervolgens worden de producten voorzien van een actueel geprint etiket aan de boven- en onderzijde met Hermes-printers van CAB. Deze controleweger met print & apply is opgebouwd uit RVS en is compleet, compact, eenvoudig te bedienen, nauwkeurig en betaalbaar!

Dankzij print & apply, of actueel printen en aanbrengen, zijn er geen etiketten in een buffer. Het etiket dat net geprint is, is het etiket dat aangebracht wordt. De ideale oplossing voor productie-charges waar de foutkans groter is en het verlies aan etiketten kan oplopen. Het geheel wordt bediend met een intelligent touch panel. 

 

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.