Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Alles-in-één: printen, etiketteren, reclamestickers, barcodescanners en pc

nieuwsitem 11a

Wanneer er maar weinig plaats is, is deze alles-in-één combinatie de ideale oplossing: printen, etiketteren aan boven- en onderzijde, reclamesticker, barcodescanners en een pc. Deze combi kent maar liefst drie etiketteerkoppen uit de Eco-lijn waarvan twee een voorgeschakelde CAB printer hebben. De barcode wordt direct na de printer op leesbaarheid gecontroleerd. Omdat ook de pc aan boord is, kan het hele systeem vanaf de werkplek worden bediend.

Deze alles-in-één oplossing heeft Zomerdam gerealiseerd voor een bekende producent van ambachtelijke koekjes “waar de wereld een stukje gelukkiger van wordt”. Deze bijzondere en lekkere koekjes moeten uiteraard snel, flexibel en accuraat geëtiketteerd worden.

Het complete systeem is opgebouwd uit RVS: de componenten zijn zeer goed bereikbaar en dus bedienbaar. Compleet, compact, eenvoudig te bedienen, nauwkeurig en betaalbaar! Ook voor dit complete systeem geldt: “made in Holland”!

nieuwsitem 11b

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaren draaien warm

Erik Eck en Mark Selten zijn onze nieuwe eigenaren. De twee kijken zeer tevreden terug op hun eerste maanden bij Zomerdam.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.