Skip to main content
Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Alles-in-één: metaaldetectie, controleweger en printer

Een alles-in-één systeem met metaaldetectie, controlewegen en boven- en onder printen en etiketteren. Zo’n compleet systeem kost uiteraard minder dan de optelsom van de losse componenten, belangrijker nog: het bespaart u kostbare productieruimte! Ook voor dit complete systeem geldt: “made in Holland”!

nieuwsitem 13bVoor in flowpack verpakte vleeswaren ontwikkelde Zomerdam deze alleskunner. De metaaldetector wordt gevolgd door een uitwerper met RVS opvangbak. Daarnaast bevat dit systeem een controleweger met E-merk registratie software en uitwerper met RVS opvangbak. De geïntegreerde print- en etiketteersystemen zijn voor zowel de boven- als onderkant van de -in dit geval- flowpacks.

Omdat ook lichtere producten verwerkt worden, weegt dit systeem zeer exact en accuraat: per 0,5 gram! Ook om deze reden is een lange en eenvoudig afneembare beschermkap boven de weegband aanwezig. Het geheel is opgebouwd uit dikwandige RVS buis; dus zeer eenvoudig schoon te houden en uiterst hygiënisch. Compleet, compact, eenvoudig te bedienen, nauwkeurig en betaalbaar!

Laatste nieuws

Coverstory in Pakkracht

De nieuwste Pakkracht al gezien? Directeur Lute Aarsse en engineer Rico van Summeren staan samen op de cover. In een interview vertelt Lute wat de drie meest onderscheidende eigenschappen van Zomerdam zijn. Lees het verhaal hier.

Contactgegevens

Hoofdvestiging
Stoottroepenweg 6
5363 VV Velp-Grave
0486 - 42 09 80
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging "noord"
Middelveenseweg 7C
7921 RM Zuidwolde

Bel me terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.