Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Oplossing onder de loep (2): unieke combinatie

De komende dagen brengen we onze bijzondere oplossingen stuk voor stuk onder de aandacht. Vandaag een unieke combinatie.

Het maken van mooie combinaties, helemaal passend bij de specifieke behoefte van de klant… dat is wat Zomerdam graag doet en waar het goed in is. Zo is directeur Lute Aarsse trots op een oplossing waarbij röntgen wordt gecombineerd met controlewegen, uitprijzen boven en onder en cameracontrole boven en onder. “Niemand anders kan het zo compleet als wij het doen”, zo weet Aarsse zeker.

In een interview met Pakkracht legde hij eerder dit jaar uit wat deze combinatie zo bijzonder maakt. Veel van die voordelen zijn ook van toepassing op andere oplossingen van Zomerdam. “Eén van de grote voordelen is dat al deze functionaliteiten softwarematig helemaal met elkaar geïntegreerd zijn. Alles is via één bedieningsscherm aan te sturen. Dat maakt het makkelijk en snel en beperkt ook de kans op bedienfouten.” Zomerdams eigen software is open en gebaseerd op bekende Windows-applicaties, verduidelijkt Aarsse. “Het koppelen met hoger gelegen systemen is kinderlijk eenvoudig.”