Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Actueel geprinte etiketten op lege zakken

Zomerdam lanceert een nieuw compact en flexibel etiketteerstation dat twee actueel geprinte etiketten op lege zakken kan plaatsen. Dat werkt eenvoudig: door een stapel niet-geëtiketteerde zakken aan één kant van het systeem neer te leggen. Nadat de etiketten zijn aangebracht stapelen de zakken zich aan de andere zijde weer op.

De oplossing is geschikt voor zakken van allerlei afmetingen en verschillende materialen. Het kan twee etiketten plaatsen: één van A4-formaat en een kleinere. Beide etiketten worden actueel geprint en het is op eenvoudige wijze mogelijk om op elk etiket een unieke bedrukking aan te brengen. Mede doordat beide printers gespiegeld van elkaar printen, is het Zomerdam gelukt om een zeer compact systeem te ontwikkelen.

“De oplossing is bijzonder simpel in gebruik”, legt Zomerdam-directeur Lute Aarsse uit. “Je legt een stapel zakken aan de ene kant en nadat ze zijn bedrukt liggen ze aan de andere kant klaar. Dit systeem kan gewoon buiten productietijd functioneren. En het voelt zich ook goed thuis in een stoffige werkomgeving.”