Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Alles-in-één: metaaldetectie, controleweger en printer

Een alles-in-één systeem met metaaldetectie, controlewegen en boven- en onder printen en etiketteren. Zo’n compleet systeem kost uiteraard minder dan de optelsom van de losse componenten, belangrijker nog: het bespaart u kostbare productieruimte! Ook voor dit complete systeem geldt: “made in Holland”!

nieuwsitem 13bVoor in flowpack verpakte vleeswaren ontwikkelde Zomerdam deze alleskunner. De metaaldetector wordt gevolgd door een uitwerper met RVS opvangbak. Daarnaast bevat dit systeem een controleweger met E-merk registratie software en uitwerper met RVS opvangbak. De geïntegreerde print- en etiketteersystemen zijn voor zowel de boven- als onderkant van de -in dit geval- flowpacks.

Omdat ook lichtere producten verwerkt worden, weegt dit systeem zeer exact en accuraat: per 0,5 gram! Ook om deze reden is een lange en eenvoudig afneembare beschermkap boven de weegband aanwezig. Het geheel is opgebouwd uit dikwandige RVS buis; dus zeer eenvoudig schoon te houden en uiterst hygiënisch. Compleet, compact, eenvoudig te bedienen, nauwkeurig en betaalbaar!