Uw specialist in etiketteersystemen
en inspectiesystemen

Volautomatisch uitprijzen van ronde en lange producten

nieuwsitem 7 bEen weeg-etiketteersysteem of uitprijssysteem is al snel noodzakelijk wanneer met variabele productgewichten wordt gewerkt. Het door Zomerdam ontwikkelde uitprijssysteem – op basis van vrij in de markt verkrijgbare componenten – is ook bij uitstek geschikt voor ronde en lange producten. Natuurlijk geldt hiervoor: “made in Holland”!

Korte producten van bijvoorbeeld 300mm worden met hoge capaciteit uitgeprijsd, maar met het uitprijssysteem van Zomerdam kan dit ook voor erg lange producten van 700 mm. En dat kan met één en hetzelfde systeem: drie weeg-principes zijn geïntegreerd in een uitprijssysteem. Etiketten met variabele (gewichts)informatie worden geprint en kunnen met een blaaskop, onderdrukband of stempel aangebracht worden op de boven- en/of onderzijde.

nieuwsitem 7 aDe boven-printer/applicator van deze uitprijsmachine is 90 graden draaibaar, dwars verstelbaar en voorzien van speciale schuimstof-aandrukkers die het etiket rond de omtrek van de ronde producten aandrukken. Het systeem is uitgerust met een full colour touch panel PC voor artikelbeheer en etikettenopmaak. Dit alles is open en toegankelijk, met heldere en configureerbare schermen.